Ook Remeha Tzerra Plus CW3 bekroond met het predicaat ‘Beste uit de Test’ van de Consumentenbond

De Tzerra cv-ketels van Remeha scoren het beste in de testen van de Consumentenbond. Vorig jaar nog kwam de Remeha Tzerra Plus CW4 als beste uit de test en nu mag de Tzerra Plus CW3 dit predicaat ook dragen. Deze cv-ketel presteert op alle geteste onderdelen zeer sterk, maar scoort vooral hoog op de warmwateraspecten ‘Temperatuur en Stabiliteit’ met een 8,6 en ‘Tapdrempel’ met een 8,3. Remeha is de enige cv-ketelfabrikant met twee cv-ketels uit dezelfde serie met het predicaat ‘Beste uit de Test’.

Daarnaast presteert ook de Tzerra Plus CW5 bijzonder goed, waardoor maar liefst drie Remeha Tzerra-toestellen een positie in de Top 5 (1, 2 en 5) van beste cv-ketels van Nederland hebben bemachtigd.


Remeha Tzerra Plus cv-ketel: met recht een echte plus!

Op Energiezuinigheid bij de verwarming "Remeha Tzerre Plus CW3 en CW4" geeft de Consumentenbond voor dit onderdeel een 7,7 en een 8,4. Wat betreft de Tevredenheid, Levensduur en Betrouwbaarheid van het ketelmerk krijgt Remeha een 8,5 van het consumentenpaneel.(6000 consumenten is gevraagd naar de betrouwbaarheid en de levensduur van de Rehmeha cv-ketel die bij hen thuis hangt.

Ik adviseer u dan ook graag over de juiste installatie die past bij uw woonwensen. Heeft u nu al vragen neem dan vrijblijvend contact met me op.